Drift.
Underhåll.
Entreprenad.

Lerums Mark & Anläggnings AB.

Vilka är vi?

Inriktning på hållbar fritid

Med ambitionen att leverera högkvalitativa tjänster inom drift och underhåll på fritidsanläggningar startade Robert Slättmyr firman LMA, 2002.

LMA har sedan starten arbetat med Lerums kommun som främsta kund. Vi har drift och underhåll av kommunens fritidsanläggningar på entreprenad som har upphandlats flertalet gånger sedan början på 2000-talet.

Tidigt inriktade vi oss på att miljöanpassa tjänster och maskiner vilka har utvecklats successivt med åren. Miljödiplom skaffades första gången 2007 och har legat till grund för de anpassningar vi gjort.

Med lokalkännedom, lång erfarenhet och brett utbud av tjänster/maskiner har vi kunnat arbeta med detta som firma i mer än 20 år med en ganska unik roll som privat aktör i kommunala fritidssektorn.

Sedan 2016 drivs firman av Roberts söner Steve och Hannes. Målsättningen har alltid varit att fortsätta på utstakad väg, att följa Roberts exempel gällande kvalitet, miljö och kundlojalitet för en hållbar fritid och framtid.

UC Guld

Lerums Mark & Anläggnings AB (LMA) innehar högsta kreditvärdighet hos UC, UC GULD (Riskklass 5). Detta indikerar att LMA är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning.

Nordiskt tillväxtcertifikat

För att få ta del av denna utmärkelse krävs bland annat, förutom en ökad tillväxt, att företaget visar på lönsamhet, har anställda och klarar UCs soliditetskrav.

Certifikat enligt Svensk miljöbas Kravstandard

Företaget har ett miljöledningssystem i enlighet med kraven i Svensk Miljöbas, Systemet skapar förutsättningar för ständiga förbättringar och minskad miljöbelastning.

Kontakta oss

Du kan använda formuläret här intill för att komma i kontakt med oss. Glöm inte att uppge ditt namn och hur vi når dig!